tiistai 20. kesäkuuta 2017

4 asiaa, jotka teen aina aamuisin + ARVONTA





Se on taas täällä, nimittäin juhannusviikko! Keskikesä ja yöttömät yöt ♡ Vaikka sääennuste ei ehkä näytä parhainta mahdollista viikonlopuksi, ei silti masennuta vaan nautitaan hyvästä seurasta ja hyvästä ruoasta :) 

On hauska huomata, että jotkin asiat tekee aina samalla tavalla, eikä jätä mitään pois! Aiheena on siis asiat, joita teen AINA aamuisin. Arvon myös yhden tuotteen juhannusviikon kunniaksi, mutta malta vielä ;) Aamut ovat kyllä parhaita, koska siitä alkaa taas uusi päivä ja vaikka mitä voi tapahtua, kunhan asennoituu jo valmiiksi siihen.

" Smile in the mirror. Do that every morning and you'll start to see a big difference in your life."


Kokeile aloittaa päiväsi näin ja ylläty ♡ 


4 asiaa, jotka teen aina aamuisin:


1. Kasvojen puhdistus. Tällä aloitan aamuni. Minun on pakko pestä kasvoni raikkaalla vedellä, jotta saan silmäni paremmin hereille. Mikäli kasvojen puhdistus jää tekemättä, tuntuu kuin olisin zombi koko loppu päivän! Ihmeellistä, että näinkin vähällä vaivalla saa kasvot ja mielen herätettyä paremmin :) Puhdistuksen jälkeen rasvaan aina ihoni.

2. Vesi. Aamuisin juon aina tyhjään mahaan raikasta vettä. Veden määrä vähän vaihtelee, mutta suurinpiirtein noin +- 0,5 litraa joka aamu tyhjään mahaan. Tällä helpolla kikalla saa aineenvaihdunnan heti käyntiin ja olon paljon raikkaammaksi yön jäljiltä. Jos pelkkä vesi ei uppoa, kokeile lisätä veden joukkoon sitruunan- tai limen siivuja. 

3. Aamupala. Aamupala on ihan must! Ei sitä turhaan sanota päivän tärkeimmäksi ateriaksi ;) Tein erillisen postauksen aamupalan tärkeydestä, ja löydät sen täältä! En siis ala enää sen kummemmin hehkuttamaan sen hyvistä vaikutuksista, mutta se on mun jokaisen aamun kohokohta. Netflix pyörimään ja hyvää aamupalaa sekä kahvia. Tää on myös semmonen juttu, että jos jää tekemättä, niin sen jälkeen koko loppu päivä menee siinä, että koko ajan on nälkä. Vaikka sanon ylhäällä, että teen AINA nämä asiat, ovat ne joskus kiireen keskellä kuitenkin jääneet :D (mutta hyvin harvoin!).

4. Hampaiden pesu. En pysty lähtemään mihinkään, ellen ole pessyt hampaitani. Siitä tulee mukava ja raikas olo itselle sekä se ylläpitää terveitä hampaita. 

Vaikka pesen hampaitani 2 kertaa päivässä, en ole täysin tyytyväinen hampaideni väriin. Minulla onkin nyt kokeilussa tämä tuote. Black is white, vai mitä? Kokeillaan josko tästä tuotteesta olisi apua. 




Juhannusviikon kunniaksi arvon yhden tällaisen tuotteen. Eli jollekin onnekkaalle siellä ruudun toisella puolella lähtee heinäkuun alussa tällainen tuote. Arvontaan on aikaa osallistua 1.7.2017 asti. Arvontaan pääset osallistumaan näin:

1. Mene minun Instagram tilille (sanna.pesonenn) ja tykkää tuotteen kuvasta (kuvan tekstissä lukee arvonta, mikäli sinulla ei ole instagram tiliä, kommentoi tämän postauksen alle)

2. Kommentoi kuvaan, että "mukana" 

3. Laita tili seurantaan ja odottele mahdollisia muita arvontoja ;) 






Tuote on siis hammastahna, joka on mustaa. Siinä on käytetty aktiivihiiltä, joka imee itseensä värjäytymiä antaen valkoisen hymyn ilman kiillevaurioita. Tuotteen makuna on "fresh lime-mint" ja pakkaukseen kuuluu hammasharja. 

Nautinnollista juhannusviikkoa kaikille ♡

Love Sanna


3 kommenttia: