sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Kasvoharja testauksessa









Sunnuntai ja ihonhoito kuulumisia! 


Mulla on testissä SkinPro Cleansing System -kasvoharja Oriflamelta. Tähän täytyy todeta heti, että tämä harja on tosi helppokäyttöinen, eikä vie kauaa aikaa! 

Ensimmäisenä ajattelin, että voiko tämä harja tuntua mukavalta iholla, kun itselläni on suht. herkkä iho. Heti ensimmäisellä kokeilukerralla kuitenkin huomasin, että harja puhdistaa, mutta on hellävarainen. Harjan tarkoitushan on syväpuhdistaa ja hieroa ihoa. Kasvoharjan avulla saa tehokkaammin poistettua lian, meikin sekä talin iholta. Harja mahdollistaa sen, että ihosta saat kirkkaamman ja hyvinvoivan. Oli ihana huomata omalla kohdalla, että ihosta tuli sileämpi puhdistuksen jälkeen.


Miten kasvoharjaa käytetään?


  • Ensimmäisenä harjaa tulee kostuttaa.
  • Kasvoille levitetään normaaliin tapaan puhdistusgeeliä
  • Sen jälkeen harjalla puhdistetaan kasvot pyörivin liikkein 1 minuutin ajan. Harja pyörii automaattisesti vain minuutin verran, joten itse täytyy ottaa aikaa, jotta saa kaikki alueet puhdistettua. Harjaa pyöritellään poskien alueelta molemmin puolin, leuan alueelta ja otsalta. Harjaa tulee painaa hellästi ihoa vasten ja välttää silmänympärysihoa.
  • Huuhtele kasvot ja harja. 

Näin helppoa! Sitä voi helposti ajatella, että tällainen vie aikaa, mutta oikeasti se menee siinä samassa kun muukin ihonhoito, ja tekee hyvää ;) 


Video on lyhyt, mutta vei tällaiselta amatööriltä aikaa editoida :D Ehkä se tästä lähtee ;) 

Mulla on muuten kokeilussa nyt Oriflamelta Wellness tuotteita ;) Näin tammikuun ja uuden vuoden kunniaksi nää tuotteet tulee hyvään aikaan! Tuotteissa on laadukkaita proteiineja, joten ne tukee hyvin treeniä. Painonhallinnassa ne toimivat hyvin osana ateriaa. Näistä kerron nyt tammikuun aikana lisää, joten pysyhän kuulolla!



Ihanaa sunnuntain jatkoa ja energistä uutta viikkoa kaikille ♡


*Toteutettu yhteistyössä Oriflame-edustus/Teija ja Maarit


Love Sanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti