keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Testissä Oriflamen NovAge True Perfection -ihonhoitosetti





Aiemmin kirjoittelinkin, että aloitin yhteistyön Maaritin ja Teijan kanssa (yhteistyöstä pääset lukemaan täältä!). Yhteistyön kautta pääsin kokeilemaan Oriflamen ihonhoitotuotteita ja voi pojat, on muuten mahtavia tuotteita! Olen nyt kokeillut erilaisia ihonhoitotuote sarjoja, jotka löi ainakin minut ällikällä. Ei tarvitse enää miettiä, että millä tuotteilla puhdistan, kuorin ja kosteutan naamani. 

Käytin siis aiemmin vain perus marketin tuotteita ja kaikkea erilaisia sarjoja.  Hyvinhän nekin puhdistavat, mutta ei mielestäni tarpeeksi hyvin. Olen kokeillut myös apteekin erilaisia tuotesarjoja, mutta tuntuu, että mikään sarja ei ole auttanut mun ihoon. Itselläni ei ole kovinkaan paljon suuria finnejä (aina silloin tällöin toki), mutta hieman epätasainen iho ja otsassa pieniä finnejä. Näitä pieniä finnejä en ole saanut millään tuotteilla pois, mutta nyt nekin on lähtenyt! Sitten itse asiaan, nimittäin tuotteiden analysointiin.



Aloitin kokeilun tällä NovAge True Perfection -ihonhoitosetillä. Tuotteet sisältävät acai-marjan kantasolu-uutetta ja patentoitua silkkipuu-uutetta. Nämä muun muassa viivästyttävät juonteiden ja ryppyjen muodostumista tulevaisuudessa. Kun käyttää kaikkia kuutta tuotetta yhtäaikaa, takaa se parhaimman lopputuloksen. Tuotesettiin kuuluu siis geelipuhdistaja ja kasvovesi, silmänympärysvoide, seerumi ja yö- ja päivävoide. 

Aloitin siis näillä tuotteilla ja eron huomasi melkeimpä jo kahden käyttöpäivän jälkeen. Tuotteissa on miellyttävä tuoksu ja ne toivat kasvoille raikkautta. Kasvovedellä oli varsinkin raikastava vaikutus kasvoille. Tähän tunteeseen jopa jäi koukkuun :D Vahva suositus tälle sarjalle! 

Puhdistus aloitetaan geelipuhdistajalla ja kasvovedellä, jotka poistavat kuolleita ihosoluja iholta ja puhdistavat meikin. Voiteet imeytyvät paremmin, kun on ensin puhdistanut ihon näillä. Ja se tuoksu ja raikkaus, ah ♡



Silmänympärysvoide hoitaa herkkää silmänympärysihoa ja pehmittää ensimmäisiä juonteita. Tätä voidetta on kiva laittaa, koska se on ikäänkuin rolleri, jota pyöritetään silmän alle. 



Seerumi tehostaa päivävoiteen ja yövoiteen vaikutusta sekä heleyttää ihoa. Tämä kannattaa kunnolla "hieroa" ihoon, jotta se imeytyy hyvin. Muuten saattaa esimerkiksi meikkivoide paakkuuntua iholla. Totesin sen itse kerran ja sen jälkeen hieroin kunnolla seerumin kasvoille eli hieroo sen aikaa, kunnes seerumi on imeytynyt kunnolla. 



Yö- ja päivävoide levitetään hyvin imeytyneen seerumin päälle tehostamaan vaikutuksia. Molemmat voiteet kosteuttavat hyvin ihoa ja imeytyvät erinomaisesti! Ei jää rasvaisen tuntuista/näköistä ihoa. 

Oriflamen nettisivuilla on kerrottu vielä lisää tuotteista (itsekin katsoin muutaman kohdan sieltä).



Kun tästä tulikin jo näin pitkä postaus tulee seuraavassa postauksessa lisää eri tuotteista. Viikonlopun aikana pääsette tutustumaan taas kahteen eri tuotteeseen ja niiden vaikutuksiin! Pysykää siis kuulolla. Ja arvonta on suoritettu ja voittajalle ilmoitettu, mutta uusia arvontoja on tulevaisuudessa tulossa, joten senkin puitteissa pysykäähän kuulolla ;) 



Ihanaa keskiviikkoa kaikille ♡



Love Sanna


2 kommenttia:

  1. Hitsi, tääkin mun suosikkisarja! Mullakin juurikin nuo pienimmät näpyt hävisivät sek ihonväri tasoittui💓 Nyt tuotteet alkavat olla lopussa ja aijonkin ottaa testiin seuraavaksi Optimals sarjan tuotteita!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä aivan ihana! <3 Sekin on tosi hyvä sarja, suosittelen! :) Kerro sitten mitä tykkäsit :)

      Poista