maanantai 21. marraskuuta 2016

Flipbelt - Enjoy your exercise

Tavarat tyylikkäästi ja kätevästi kantoon!





Nyt on tehty helpoksi tavaroiden kanto treenin aikana, ja mikseipä ihan muutenkin! Saanko esitellä; Flipbelt. Tämä tyylikäs tuubivyö soveltuu niin hiihtoon, juoksuun, kuntosalille, matkustamiseen, lääkkeiden kantoon ja  ihan vain asusteena (jossa voit kätevästi kantaa samalla tavarat ;)). Vyötä voi siis käyttää missä vain, mielikuvitus rajana! 



 






Vyötä on miellyttävä pitää päällä, sillä siinä ei ole mitään "kovaa" tai puristavaa kohtaa. Tuote on valmistettu micro-polyesteristä (92%) ja lycrasta (8%). Pehmeän tuntuinen ihoa vasten. Värejä on peräti 9 erilaista ja 5 eri kokoa, joten löydät varmasti juuri itsellesi sopivan ;) 

"Flipbelt puetaan päälle kuin housut. Voit pitää sitä vaatteiden päällä tai alla. Patentoitu muotoilu takaa sen, että vyö ei pompi juoksu- tai pyörälenkillä. Vyö venyy, siinä on litteät saumat ja se tuntuu päällä mukavalta. Flipbelt on korkealaatuinen ja valmistetaan Yhdysvalloissa."  - Teksti lainattu Flipbeltin kotisivuilta.

Olen nyt pitänyt puhelintani treeneissä olkavarsitaskussa, mutta kappaleiden vaihto on todella hankalaa. Lenkeillä puhelimeni on ollut taskussa, mutta hiemankin "löysemmässä" takissa puhelin hyppii paljon. Tämä tuote on pelastajani tavaroiden kantamisessa ja varsinkin tuossa musiikin kuuntelussa. Vaikka minullakin on suht iso puhelin (Honor 7), ei koko ole ongelma tässä vyössä. Hyvin mahtuu isokin luuri :)



Vyö on niiiin tyylikäs, että sopii varmasti asuun kuin asuun ;)
Huom! Avaimen saa kätevästi vielä varmuudeksi remmiin kiinni ja remmin + avaimen voi laittaa vyön sisään.


Nyt teillä blogini lukijoilla on mahdollisuus saada pientä extraa! Tuotetta ostaessa saat -15% alennusta, kun kirjoitat kuponki kohtaan "Sannapesonen". Nyt siis jos koskaan kokeilemaan tuotetta! Hinta ei ole alunperinkään päätä huimaava, joten hopihopi ;) Alennus on voimassa jouluun (24.12.2016) saakka, joten ihan mainio joululahja pukinkonttiin. Tämä lahja miellyttää varmasti jokaista.

Minun mallini vyössä on Flipbelt Classic. Kotisivuilta löytyy myös muutama muu tuote ja malli, joten shoppailemaan itselle tai lahjaksi!

Tämän joulun huippulahjan voit tilata täältä: Flipbelt






Lumisydämen myötä toivotan oikein mahtavaa uutta viikkoa kaikille <3




Love Sanna 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti