tiistai 7. maaliskuuta 2017

Beauty tips


Miten teen arkimeikkini?











Vaihteeksi hieman erilainen postauksen aihe. Olen jo aikaisemmin kirjoitellut siitä, kuinka pidän huolta ihostani (postauksen löydät täältä). Pesen naamani vähintään kahdesti päivässä eli aamuisin ja iltaisin. Puhtaalle ja hyvin kosteutetulle iholle on mukava laittaa päivän meikit ja on ihana mennä nukkumaan puhtaalla naamalla. 

Arkena meikkini ei ole kovinkaan kummoinen. Joinain päivinä en meikkaa edes ollenkaan. On hyvä antaa silloin tällöin ihon hengittää koko päivän. 

Eli miten teen arkimeikkini? 
Listaan alle tuotteet, joista suurinta osaa käytän lähes joka päivä. 






Lumenen meikkivoide on ollut kyllä melkonen löytö! Peittää hyvin, mutta on samalla kevyt. Minulla on sävynä kultahiekka. 
Andrea Milanon concealerilla peitän tummia silmänalusia. Tämäkin tuote on todella hyvä, suosittelen! 







Puuterissakin suosin Lumenea. Huiskin puuteria kevyesti siveltimellä, ettei tule liian paksua kerrosta. Sävynä käytän 13, jotta saan hieman väriä kasvoille ja, koska käytän silloin tällöin päivettävää. Näin saan myös naamasta hieman päivettyneen. 

Nyxin korostus väreistä käytän enimmäkseen ruskeita värejä luomaan hieman eloa ja syvyyttä kasvoille. 








Kevyen silmämeikin taion Rimmelin ripsivärillä sekä Andrea Milanon rajauskynällä. Näitä tuotteita käytän arkiarkena (eli koulu :D) vain silloin tällöin, koska tykkään myös jättää silmät "paljaaksi" eli ei silmämeikkiä ollenkaan. 

Ripset taivutan silti aina, koska se saa silmät näyttämään heti isommilta, eikä silmät näytä niin väsyneiltä. Silmien ympärille käytän ohuesti Maybellinen paletin vaaleinta sävyä, jotta saan silmät raikkaamman näköiseksi. 








Kulmat pelastaa Lumenen kulmaväri. Tämä tuote on nestemäinen, jossa on harja. Harjalla saa kulmista luonnollisen näköiset. Nyxin kulmakynää käytän paikkailemaan ja tummentamaan joitain kohtia.  











Tykkään siitä, että huulissa on jotain väriä. Baby lips huulivoiteet pelastavat tämän ja näitä on montaa eri sävyä. Tuotteilla saa kevyen värin pintaan ja samalla hoidettua huulia. Käytän myös paljon eri huulirasvoja, joista Blistexin huulirasvat ovat ehdottomia suosikkeja! 








Kiitos tämän ihanan kameran (Olympus Pen  E-PL7), kuvista tulee laadukkaita ♡




Mitäs tykkäsitte tällaisesta postauksesta? :)
Aurinkoista tiistaita kaikille ja ihanaa lomaa niille keillä sellainen on ♡ 


"Beauty begins the moment you decide to be yourself" - Coco Chanel

Love Sanna 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti