tiistai 19. syyskuuta 2017

Yhteistyö kuulumisia






Erilaisia tuotteita on jonkin verran, joten en kaikkia kuvannut yksitellen.




Ihanaa tiistai iltaa kaikille ♡


No nyt tapahtuu! Syksyhän tuo aina uusia tuulia niin kuin edellisessä postauksessa kerroinkin. Mulla onkin nyt ilo ja kunnia ilmoittaa teille ihanat lukijani, että aloitin uuden yhteistyön. Kävin tänään kokoustamassa ihanien ja valloittavien naisten kanssa, Maarit Vento (Maarit, Oriflame) ja Teija Portti (Teija, Oriflame). Suosittelen muuten vahvasti lukemaan myös Maaritin blogia! Blogiin pääset täältä! Ihanaa (ja tarttuvaa) Lapin murretta ;) 

Aloitan siis yhteistyön Maaritin ja Teijan tiimien kanssa. Eli mistä sitten testaan ja kirjoitan? No niistä ihanan ihanista ihonhoitotuotteista! Eli nyt alan testaamaan Oriflamen ihonhoitotuotteita, joista tulen kirjoittamaan tänne blogiini. Tulette siis saamaan hyviä analyysejä ja ennen kaikkea kokemuksia kyseisistä tuotteista. Tämän yhteistyön ansiosta voin tarjota teille lukijat myös erilaisia arvontoja ja ensimmäinen arvonta onkin tulossa jo viikonloppuna! Pysykää siis kuulolla ;) 

"Oriflame Cosmetics on yksi suoramyyntialan johtavista kosmetiikkayrityksistä. Se on perustettu Ruotsissa 1967. Tänä päivänä toimimme yli 60 maassa ja yli puolessa niistä olemme markkinajohtajia." 

- Näin kerrotaan Oriflamen nettisivuilla, jonne pääset täältä. Ja tänä vuonnahan Oriflame täyttää juhlallisesti 50 vuotta. 






Mä oon niin innoissani ja kiitollinen tästä yhteistyöstä ja siitä, mitä kaikkea se vielä tulevaisuudessa tuokaan! Muistakaa uskoa omiin unelmiinne ja pyrkiä niitä kohti. Älkääkä vaan luovuttako, elämä yllättää! ♡   

Oikein mahtavaa viikon jatkoa kaikille ja pysykäähän kuulolla viikonloppuna, sillä arvonta on tulossa ;) 

Love Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti