torstai 19. huhtikuuta 2018

Muotinäytös huumaa + VIDEO












Ihanaa torstaita tyypit! 


Mä olin viime viikonloppuna ihan muotinäytöksen huumassa. Pääsin mukaan viime vuoden tapaan Tredonnen muotinäytökseen, joka järjestettiin Arctic Light Hotellilla. Illasta ei todellakaan puuttunut glamouria. Tapahtuma oli järjestetty taas kerran niin kuin "isonmaailman" tyyliin. Siellä sai tuntea olonsa kunnon staraksi, koska niin upea paikka ja niin upeat vaatteet! ♡ Iso kiitos vielä, että sain olla toistamiseen mukana. 

Mä halusin kuvata teille videon "muotinäytöksen kulisseissa" tyyppisesti, jotta pääsette näkemään millainen tuo päivä oli. Itse tykkään näistä päivistä, vaikka ne ovat omalla tavallaan "raskaita". Pitkiä päiviä ja skarppina saa olla lähes koko ajan.  Mutta silti niin mahtavia ja kokemuksia tuovia, että en vaan saa niistä tarpeekseni. Ja tästä syystä halusin sen kuvata tännekin! Pakko kyllä nostaa hattua itse järjestäjille, sillä jos meillä malleillakin oli suht. pitkä päivä, niin järjestäjillä itsellään oli tuplasti se. Ja mikä ennakko suunnittelu ja järjestely tällaisissa tapahtumissa on. Ei mikään pieni homma järjestää tällainen ja siitä kyllä pitää antaa arvostusta. 





Ja moni onkin kysellyt, että kuinka sitä jaksellaan sairasloman ja leikkauksen jäljiltä, niin vastaus on että koko ajan paremmin :) Nyt jo pääsee suht. vaivattomasti autoon ja ylipäätään istumaan ja ylös. Välillä mahassa tuntuu oudolta ja voi pistää johonkin kohtaan, mutta se on enää pientä siihen verrattuna mitä oli. Joten parempaan päin koko ajan! Pian ollaan kokonaan terveenä ja en malta odottaa että pääsee taas treenaamaan! Varovasti täytyy kyllä aloittaa, koska kroppa on ollut kauan tulehdus- ja stressitilassa ja sekaisin lääkkeistä.. Maltti on valttia ;) 






Käyhän seuraamassa Tredonnea ja Arctic Light Hotellia instagramissa: 

@tredonnerovaniemi

@arctic_light_hotel



Mahtia päivää kaikille ♡


Love Sanna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti