sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Yhteistyön voimaa!








Ennen meikkiä


Jälkeen







Hyvää sunnuntai päivää täältä tien päältä! Ollaan ajamassa kohti Rovaniemeä. Toinen ajaa, joten mulla on hyvin aikaa viimeistellä seuraava postaus ;) 

Ennen mun leikkausta ja pitkää sairaslomaa, mulla oli aikas mielenkiintoiset kuvaukset yhteistyökumppaneiden kanssa.  Ensinnäkin kiitokset hurjasti Maarit Vento, kun kysyit mua mukaan tähän. Tää on sitä yhteistyön voimaa ja mahtavuutta, kun autetaan toinen toista ♡ Maarit on kyllä supernainen ja hän tekee yhteistyötä todella monen eri tahon kanssa. Hänen eri yhteistyökumppaneiden kanssa tehtiin nämä kuvaukset, joten monen eri henkilön avulla ja avustuksella saatiin järkättyä hienot kuvaukset. Yhteistyöt on vaan parasta! 

Pääsin ammatti maskeeraaja/parturi-kampaajan meikattavaksi. Samalla laitettiin myös tukkaa. Maskeeraajana toimi EA/parturi-kampaaja Tarja Ylianttila. Tarja on toiminut maskeeraajana elokuvissa, Suomen suurimmissa teattereissa sekä kouluttanut maskeeraajia. Hän on tehnyt töitä näissä kuvioissa jo 20 vuotta. Ammattilainen siis. 

Samalla kun Tarja minua meikkasi, sain häneltä hyviä vinkkejä meikkaamiseen. On se aina jännää olla meikattavana ja miettiä siinä, että missä järjestyksessä ammattilainen kaikki tekee. Ja, se on aivan käsittämättömän rentouttavaa kun joku toinen meikkaa sua :D Videolta näätte millaisella ilmeellä sitä ollaan, vähän ehkä nautin. Mutta täytyy kyllä sanoa, että siinä on ero kun ammattilainen meikkaa. Iho oli todella tasainen, joten illalla kun kotia meni ja piti pestä meikit pois, en olisi halunnut :D

Kaikki tuotteet, joita käytettiin on Oriflame. Meikit ovat todella pitkäkestoisia, joten iso suositus näille! Katso video alta.




Ja hei, Lappi hoi! Maaritin ja Tarjan yhteistyönä on tulossa koulutuskiertue kampaajille ja kauneusalan yrittäjille, jossa  osallistujat saavat henkilökohtaista opetusta kauneusmeikkiin. Jos haluat lisätietoja koulutuksista niin ole yhteydessä minuun tai Maarit Ventoon. Käy myös tutustumassa Maaritin facebook sivuihin tästä ja ole sieltä kautta yhteydessä, jos on kysyttävää (tai minun kautta) :) 

Toisen päivän meikki ja kuvaukset olivat vähän erilaiset. Näihin kuvauksiin saatiin toinenkin malli, nimittäin Simerockin promoottori Samuli Sime Yliaska. Tähän väliin tiedotus, että Simerockiin kannattaa tulla. Paina tästä ja käy tsekkaamassa Simerockin nettisivut. Lappi on sekaisin elokuun 10.-11. päivinä ;)  

Sitten niihin kuvauksiin. Meidän kuvauksien teemana oli se, että morsian on karkaamassa pahiksen mukaan :D Kiitos Simelle, kun olit mun kanssa mallina ja kiitos Kukka-Aitalle ihanista kukista! 













On ihana olla tekemässä näitä juttuja!


Kiitos:

Myyntipäällikkö Maarit Vento Oriflame edustus – Rovaniemi

Kukka-Aitta


Simerockin promoottori Samuli Sime Yliaska

Kuvaus: Oriflame edustus – Rovaniemi/Maarit Vento 



*Toteutettu yhteistyössä


Leppoisaa sunnuntain jatkoa kaikille!
Ps. Mulla on tulossa arvontaa instagramin puolelle, joten käy laittaas mun IG seurantaan @sanna.pesonenn



Love Sanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti