perjantai 4. toukokuuta 2018

"Heittäydy täysii mitä ikinä teetkin"











"Kelaa mitä haluut ja tee lista siit.."


Mun tämän postauksen inspiraationa toimii Robinin Feat. Elastisen biisi "Kipinän hetki". Tuo kyseinen biisi on mulle jotenkin tärkeä, koska muun muassa juuri ennen Rovaniemen pääsykokeita kuuntelin tuota kappaletta jatkuvasti. Se oli oikeastaan mulle sen kesän eli kesän 2015 tsemppi biisi. 

Kyseinen kappale tuli nyt muutama viikko sitten tv:stä ja voi juku, vieläkin saan siitä kylmiäväreitä. Kuuntelin sanoja oikein tarkasti ja inspiroiduin. Mulla oli sellanen fiilis, että mä voin tehdä mitä vaan ja päästä mihin vaan -kaikki on mahdollista! Seuraavana päivänä oli jo ihan "normaali" olo, eikä mikään superhero -olo. Mutta sitten aloin miettimään, että "no hitto miks ei" aina voi olla tämmönen olo? Kyllähän se on mahdollista jokaikinen päivä fiilistellä, että musta on mihin vain ja kaikki on mahdollista! Se on se asenne, joka täytyy omaksua itelle jo heti kun herää. Asenne ja fiilis on ne, joilla tehdään tavoitteista totta! 

Tiedän, että ei ole helppoa pitää tuota asennetta joka päivä, mutta siihenkin oppii. Se vie vähän aikaa ja niinhän se on, että vähitellen syntyy parhaita tuloksia. Se, että edes pienissä arjen asioissa ei anna periksi, vaan kääntää asiat haasteiksi ja mahdollisuuksiksi selviytyä voittajana. Niin kuin kappaleessakin lauletaan: "vaikeinta on itsensä voittaa, mut loppuun asti sitkeät koittaa"




Alle oon listannut asioita mitä tulee ottaa huomioon, kun pyrit kohti omia unelmia ja tavoitteita: 


1. Kirjoita unelmat ja tavoitteet ylös. Mikä ero on haaveilulla ja tekemisellä? Haaveet ovat vain pilvikuplassa pääsi sisällä ja ne ovat ulottumattomissasi (vielä). Tekemisellä teet haaveista ja unelmistasi totista totta ja saat niihin konkreettisen otteen. 


2. Tee töitä unelmiesi eteen. Kun olet kirjoittanut ylös unelmasi ja tavoitteesi, tee töitä. Vaikka olet jo kirjoittanut tavoitteet ylös, ne eivät siitä muuksi muutu. Niiden eteen tulee tehdä töitä ♡



3. Aina, usko itseesi. Jos et sä usko itseesi, niin kuka mukaan uskoo? Heitä pois ne epävarmuuden haamut ja puske eteenpäin voittajana.  



4. Älä pelkää ottaa riskejä. Jos ei koita ei voi voittaa. Uskalla kurkottaa ja tavoitella omia unelmia. 



5. Aseta aikaraja eli deadline. Silloin sinulla on tiedossa mihin kohti olet menossa. Unelmista tulee tavoitteita ja päämääriä kun niille asettaa jonkin rajan. Niistä tulee todellisia. Itseäni on helpottanut se, että kalenteriin on kirjoittanut tehtäviä, joita tulee olla tehtynä tiettyinä päivinä. 



6. Tee suunnitelmia pidemmälle. Vuosi suunnitelmia, 5-vuoden suunnitelmia jopa 10-vuoden suunnitelmia. 



7. Älä vertaa itseäsi liikaa muihin. Jos hukut toisten mielipiteisiin, niin sinulta jää elämättä oma elämäsi. Joku toinen ottaa sinun elämässäsi johtajan roolin, vaikka se kuuluu sinulle! Inspiroitua saa muista se ei ole väärin, mutta rakennetaan oma polku ja uskotaan itseemme ja omiin kykyihimme! 







" Mitä ikinä sun unelmat onkaan et saavuta niitä unessa koskaan Ota ittees niskast kii Kelaa mitä haluut ja tee lista siit Ja sit elät sitä aamusta iltaan ja kun yöllä oot saanut taas virtaa Teet taas kaikkes sen eteen ja vaikka välillä se vaikeeks se menee "

" Vaikeinta on itsensä voittaa Mut loppuun asti sitkeät koittaa Ja vaik ei tuu aploodei Mikään himmentämään pysty sun tahtoo ei Muiden on sun kenkiin mahdoton tulla Tahtomattaskin maailma on sulla Sun pitää vaan viedä se maaliin Sä tiedät sen saaliin Ja saat vielä sen haaviin "




Tämän loistavan kappaleen myötä ihanaa viikonloppua! 

Mulla on tänään jännät paikat täällä, koska tänään on fitnessmalli semifinaali. Viime vuonna en päässyt semifinaalista eteenpäin, mutta se ei haitannut mua tänä vuonna hakemasta uudelleen. Jos ensimmäisen kerran jälkeen heittää pyyhkeen kehään, ei voi koskaan päästäkkään pidemmälle. 


PS. nyt soi uudelleen ja uudelleen tämä biisi mun kuulokkeissa. Niin huippu!


Ota mun instagram seurantaan niin voit seurata missä sitä mennään! (@sanna.pesonenn)



Love Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti