tiistai 26. kesäkuuta 2018

ARVONTA








Vielä tämän viikon torstaihin asti on mun instagramin puolella arvontaa! Mut löydät instagramista nimellä sanna.pesonenn 

Arvonnasta voit voittaa itelles ja kaverilles PopSockets Gripin, joka jokaiselle kuuluu olla ;) PopSockets on todella kätevä lisävaruste älypuhelimille ja tableteille. Nyt kun itselleä on ollut tämä puhelimessa, niin en kyllä enää ota pois. On muuten todella kätevää pitää puhelin kädessä, eikä tipu niin helposti kuin ennen :D Tuote toimii hyvin myös puhelimen jalustana, joten videoiden katsominen helpottuu huomattavasti tai videopuheluiden puhuminen, jos ei koko aikaa jaksa pitää puhelinta kädessä. Hauska lisävinkki tuotteesta on se, että nappikuulokkeiden johdon kun kiertää tuotteen ympärille, niin ei sotkeennu johdot. 









Tuotteita löytyy monta monta erilaista, joten puhelimesta tai pädistä voi tuunata just sellaisen kuin haluaa. Mä valkkasin itselleni nämä kaksi, mutta jos arpaonni suosii sua, niin sä voit valita itsellesi juuri sellaiset kuin haluat! Käy kurkkaamassa verkkokaupasta www.popsockets.fi ja löydä oma suosikkisi. 


Arvonta on siis käynnissä tämän viikon torstaihin 28.6. asti, joten käyhän osallistumassa. Arvon siis 3x2 PopSockets Gripsejä eli 3 voittajaa ja jokainen voittaa 2 tuotetta (itselle ja kaverille). Tarkemmat ohjeet löydät, kun etsit tämän kuvan instagramista (sanna.pesonenn), joka on tässä alapuolella: 





*Toteutettu yhteistyössä 


Onnea arvontaan! ♡



Love Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti