torstai 1. marraskuuta 2018

Tilaamalla laatua!





Ihastuin tähän Swedish Spa -merkkiin täysin! Ja tämä body oil on pelastus näille kuiville keleille.




Mä sain nämä kuvassa näkyvät tuotteet extrana mukana! 







Ihanaa torstai-iltaa ja marraskuun ensimmäistä ♡


Onpas aivan ihanaa kirjoittaa tänne pitkästä aikaa! Elämä on joskus hektistä ja joistain asioista vain pitää karsia, ettei siitä tule stressin aihe. Blogi oli nyt se, josta karsin hetkeksi aikaa, jotta siitä ei tule mulle "pakkopullaa" ja koska kiireisessä vaiheessa tämä blogi olisi ihan varmasti kärsinyt. En siis halua, että joudun tekemään postauksia puolilla valoilla ja sepittämään jotain, josta en ole varma vain siksi, että saisin jotain sisältöä tuotettua. Nyt kuitenkin on saanut käytettyä aikaa muuhunkin kuin vain ainaiseen menemiseen :D 

Tämä blogin käynnistäminen uudelleen yhteistyön merkeissä on ihan paras tapa. Moni varmasti tietää, että teen yhteistyötä Oriflame directorin (Rovaniemi) Maarit  Venton kanssa (Facebookista löydät täältä) ja kuten huomaatte, Maaritin sijainti on Rovaniemellä ja itsehän tällä hetkellä asustan Seinäjoella. Yhteistyö ei siis aivan niin toimi kuinka se toimi kun olimme molemmat Rovaniemellä. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä meillä toimii nyt vain vähän eri tavalla yhteistyö. Tästä haluankin nyt vähän valottaa teitä. 

Mä rekisteröidyin Oriflamen asiakkaaksi ihan vain täällä netissä. Helppoa, koska mehän ollaan muutenkin koko ajan täällä. Rekisteröityminen oli todella helppoa (yllätyin jopa, että se sujui niinkin helposti eikä ollut kaikkia mahdollisia kysymyksiä yms, mitä olin ehkä omassa päässäni kehitellyt?). Asiakkaaksi rekisteröitymisessä sinun tarvitsee tietää omat henkilökohtaiset tietosi (nimi, numero, osoite yms :D) ja muistaa näpätä "rekisteröidy asiakkaaksi" kohtaa. Asiakkaillehan järjestetään aina kaikkea miellyttävää ja extraa, joten senkin puitteissa asiakkuus kannattaa! 



Musta oli ihanaa rekisteröityä ja sitä kautta tilata tuotteita, sillä esimerkiksi mun syntymäpäivä  huomioitiin heti tilauksessa. Sain vielä spesiaali lahjan, koska syntymäpäiväni oli tulossa pian (tilausta tehdessä). Lisäksi, kun tilasin yli 50€, sain ihanan tilaajan lahjan (Oriflame meikkipussi sekä -paletti) sekä ihania pieniä extra näytteitä. Kaikki tällainen "ylimääräinen" huomioiminen on ehdottomasti plussaa kaikessa! Se saa tosi hyvän mielen. Huomioitava asia on myös se, että yli 40€ tilaukset tulevat aina ilman toimituskuluja. 

Nyt jos yhtään epäröit liittyä ja haluat päästä tilaamaan laadukkaita tuotteita, niin siirry kauppaan! Linkin takaa pääset shoppailemaan tuotteita ja samalla rekisteröitymään asiakkaaksi. Asiakkaaksi rekisteröityminen tapahtuu ensimmäisen tilauksen yhteydessä. Jos oot miettinyt, että haluaisit näitä tuotteita tilata, niin se ei todellakaan ole vaikeata, joten rohkeasti mukaan! Asiakkuushan ei sido sinua mihinkään eli sinun ei tarvitse muuta kuin tilata tuotteita aina kun itse haluat. 

Maaritilla on myös hänen asiakkailleen oma Facebook-ryhmä, jossa hän jakaa vinkkejä ja auttaa. Ryhmässä on mahdollisuus osallistua arvontoihin aina kun niitä on (arvontoja on jaksoittain) ja mahdollisuus erikoisetuihin. Ryhmään pääsee asiakkaat sekä asiakkaaksi haluavat, ja ryhmää voit tarkastella täältä. Ryhmässä oleviin arvontoihin voi osallistua vain asiakkaat (eli tilauksen/tilauksia tehneet). 

Itse koen tämän helpoksi tavaksi saada suht. edullisia, mutta laadukkaita tuotteita, eikä tarvitse mennä kauppaan valitsemaan. Tässä teille vinkkiä mistä löytää esimerkiksi tämän vuoden joululahjat ja pikkujouluihin ihanat meikit tai asusteet! 



Mä myös ihastuin tähän merkkiin (Giordani Gold). Ja tämä seerumi on aivan mieletön. Oikea eliksiiri :D Kasvot hehkuu raikkautta ja kirkkautta tämän avulla!







Aatukin on sitä mieltä että tämä on ihan helppoa ;) 



*Toteutettu yhteistyössä Oriflame director Maarit  Vento - Rovaniemi





Oikein mahtavaa marraskuun alkua ja tulevaa viikonloppua♡







Love Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti