perjantai 11. joulukuuta 2015

Christmas is comig!


Joulun odotus


Taas se aika vuodesta, kun täytyy alkaa laittaa valoja, miettiä mitä lahjoja ostaa ja siivotakin pitäisi jne.... Kuulostaako tutulta? Jos kuulostaa, niin tässäpä sinulle miettimisen aihetta. Miksi joulusta ja kaikista yllämainituista asioista täytyy ottaa stressiä tai päänvaivaa? Miksi siitä ei vain voisi nauttia :)
Valoja laittaessa tai siivotessa voi esimerkiksi kuunnella jotain hyvää musiikkia eikä lahjojenkaan ostamisesta tarvitse ottaa itselleen stressiä. Joulussahan tärkeintä on yhdessäolo, tunnelma sekä hyvä ruoka!

Kuten jo aikaisemmassa postauksessa kerroin, olen todella suuri joulufani. Minusta joulun aika on rentouttavaa, huoletonta sekä se kaikista paras aika koko vuonna! Tykkään laittaa jouluvaloja sekä kynttilöitä ympäri kämppää sekä vain rauhoittua sohvalle ja kuunnella joululauluja. Tämä minun jouluhössötys ei tunnu niin suurelta, koska asun Rovaniemellä. Täällä on laitettu kaupungille ja joka puolelle jo todella paljon jouluvaloja sekä kaikkea muuta jouluun liittyvää. Jos et ole käynyt Rovaniemellä, suosittelen tulemaan juurikin näin joulun aikaan, täällä sitä taikaa löytyy!
Vaikka Rovaniemellä on ihanaa myös näin joulun alla, menen kuitenkin mieluusti Seinäjoelle perheeni, poikaystäväni sekä sukulaisteni luo viettämään joulua.

Seuraavaksi hieman kuvia miltä minun kämpässäni näyttää näin joulun alla :)

Tämän ihanan pienen joulukuusen löysin Clas Ohlsonilta ja vieläpä todella edullisesti!

Tämä ihanuus koristaa keittiötä.

Vihdoin löysin nämä pallovalot, mitä olen metsästänyt kauan!

Tämmöinen näkymä mulla on kun sohvalla istuskelee.




Meillä on ollut koulussa todella leppoista, sillä meillä oli vain yksi kurssi. Koska oli vain yksi kurssi koulussa, tuli viikkoihin myös vapaapäiviä jonkin verran. Vapaapäivänä on ihanaa kun saa olla aamulla rauhassa ja katsoa vaikka vain televisioita! Vapaapäivinä innostuu myös usein leipomaan ;)
Yksi rauhallinen jouluinen aamu <3

Kai tekin olette avanneet joulukalenterin luukkuja? ;)
Jiri tuli yksi viikonloppu Rovaniemelle, joten halusin leipoa hänelle vähän herkkuja :) Itse maltoin kuitenkin sen verran, että söin vain 2 palaa :D Välillä saa herkutella!
Joulun odotukseen liittyy vahvasti myös pikkujoulut! Itselläni oli tänä vuonna vain kahdet pikkujoulut. Ensimmäiset pikkujoulut olivat jo perinteeksi muodostuneet isäni firman pikkujoulut. Menimme syömään ja sieltä katsomaan Juha Tapion keikkaa.
 Toiset pikkujoulut vietettiin Rovaniemellä. Pikkujoulujen teemana oli 90-luku.

Seinäjoen Rytmikorjaamolla.
Jiri tuli Rovaniemelle, joten päästiin yhdessä viettämään pikkujouluja <3

Ihana ystäväni <3



 Viimeiseksi halusin vielä liittää tähän yhden monista monista lempi joululauluistani. Tää on vaan niin ihana!Kappaleen voit kuunnella tästä linkistä: Kappale




Rauhallista joulun odotusta :)

Love Sanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti