maanantai 7. joulukuuta 2015

Suomi 98v.

Independence Day


Eilen vietettiin Suomen itsenäisyyspäivää. Kunnia menee sotiemme veteraaneille, jotka taistelivat itsenäisyytemme puolesta. Suomi julistettiin itsenäiseksi 6. joulukuuta vuonna 1917. 
Pian saamme juhlia siis 100 vuotiasta Suomea! 
Täytyy kyllä sanoa, että pitää olla onnellinen siitä, että saa asua Suomessa. Täällä on todella turvallista, vaikka täälläkin niin kuin varmasti joka maassa tapahtuu ikäviä asioita. Siltikin voin sanoa asuvani turvallisessa maassa.  

Meidän (minun ja poikaystäväni) itsenäisyyspäivä meni rauhallisissa tunnelmissa täällä Rovaniemellä. Nukuimme pitkään ilman mitään herätyksiä. Teimme kävelylenkin ihanissa talvisissa maisemissa sekä sen perään lämpimälle kahville erääseen kahvilaan. Ihanan rauhallinen sunnuntai!
Innostuimme myös tekemään myöhäisen brunssin ja jälkiruuaksi perinteisiä fazerin suklaakarkkeja (äiti lähetti näitä suklaita minulle, sillä meillä on ollut lähes joka itsenäisyyspäivä näitä, joten niin oli myös tänäkin vuonna). Linnanjuhlat kuuluvat itsenäisyyspäivään, joten tänäkään vuonna niitä ei voinut jättää välistä :)










Tässä hieman lyhyt postaus omasta itsenäisyyspäivästä.
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille :)

Love Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti