torstai 24. maaliskuuta 2016

From semifinals to final

Finaalissa ollaan!



Viime viikonloppuna käytiin siis Fitness Cover Girl 2016 semifinaalit Viking XPRS:llä. Finaaliin selviytyi 20 tytöstä 13, joista yksi olen minä!! Semifinaali oli todella tiukka ja ei käynyt kyllä tuomareita kateeksi kun joutuivat valitsemaan upeista tytöistä 7, jotka eivät enää jatkaneet finaaliin... Saa siis olla jo todella tyytyväinen, että pääsi finaaliin, sillä kaikki tytöt olisivat mielestäni sen paikan ansainneet. Toivottavasti tulee nähtyä näitä upeita persoonia vielä <3 



Semifinaalin puitteet olivat ihan erinomaiset, ja siitä suurin kiitos Johanna Loirille! Kiitokset myös Viking Line, sponsorit, tuomarit, tytöt sekä poikaystäväni, joka lähti joukkoon kannustamaan <3 Olihan mieletön kokemus :)

Meillä oli laivalla ihana kampaaja, joka laittoi ihan mielettömät kampaukset kaikille<3





Jos semifinaali oli jo tiukka, niin finaalista tulee ihan super! On sen verran kova taso kilpailussa että huhhuh... Finaali käydään siis 9.4 Viking XPRS:llä, joka on jo aika pian, jaiks! Innolla odotan jo finaalia, mutta onneksi tässä välissä on muutama tapaaminen finaalityttöjen kanssa. Keskiviikkona kokoonnuimme finalisti tyttöjen kanssa Helsingissä. Helsingissä meille oli järjestetty Amin Asikaisen kanssa nyrkkeilytreenit! Olihan kunnon hikitreeni :D Nyrkkeilyn jälkeen siirryimme tutustumaan yhteen yhteistyökumppaniimme eli Fin-Estille :) Lopuksi meillä oli ihan huikeat kuvaukset Helsingin Casinolla! Oli todella upeat puitteet, ei paljon hienommassa paikassa olisi voinut kuvaukset olla! :) Olen ihan sairaan kiitollinen tästä ihanasta mahdollisuudesta olla Fitness Cover Girl 2016 finaalissa!



Amin Asikaisen opeissa :D

Fin-Estillä tutustumassa <3
Kuva: Johanna Loiri


Ihanat tytöt <3
Kuva: Johanna Loiri


Lauantaina suuntaammekin jo Heinolaan finalistien kanssa! Siitä kerron sitten taas hetken päästä, olkaahan kuulolla ;)

Ja kaikille ihanaa pääsiäistä! 

Love Sanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti