keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Our best friends!

Karvaiset ystävämme



Uskoisin, että jokainen jolla on koira TAI jokin muukin karvainen ystävä, pystyy samaistumaan tähän. Mitään muita eläimiä vähättelemättä (kaikki jotka minut tuntee, tietää että tykkään kaikista eläimistä :D) kirjoitan tämän postauksen koirista. Minulla itselläni on Bichon Frisé, jonka sain kinuttua meidän perheeseen vuonna 2004. Aatu (koiramme) tuli siis meille minun halustani, mutta kaikkien yhteinen se on :)  Aatu täyttää syksyllä jo 12 vuotta, joten hän on ollut meidän perheenjäsen jo kauan <3 

En halua edes kuvitellakaan kuinka erilaista elämäni olisi ilman tuota ihanaa otusta vierelläni. Olisinko erilainen ihminen?




Kirjoitan nyt siitä, mitä kaikkea voi oppia ja ottaa opiksi niiin rakkaalta perheenjäseneltämme <3

Iloa
Joka kerta kun tulee kotiin, vastaan tulee elämäniloa huokuva, täpinöissään oleva kaveri. Muutaman pusunkin saa aina kasvoille ja hännän heilutuksen jalkoja vasten.

Kuunteleminen.
 Koirat omaavat luonnostaan tämän tärkeän asian eli kuuntelemisen.

Rakastaminen.
  Koiran rakkaudella ei ole rajoja. Koirat rakastavat koko sydämellään <3

Lohduttaminen.
Oli asia mikä tahansa, koirat ovat paikalla ja lohduttavat. Sinun ei tarvitse viettää aikaa yksin koiran hankinnan jälkeen. Muista silti ettet ikinä hanki koiraa hetken mielijohteesta!

Rentoutuminen.
Koirat osaavat ottaa ilon irti kaikesta, myös rentoutumisesta. Ei turhia stressejä J

Lapsenmielisyys
Vaikka koira olisi miten vanha, eivät leikit jää.

Kiitollisuus.
Koirat ovat kiitollisia kaikesta, oli asia iso tai pieni. Kaikki ovat merkityksellisiä karvakuonoille J

Huomioon ottaminen. 
Koira tarkkailee aina sinua ja on valmis menemään sinun ehdoilla.

Terveys. 
Paljon ulkoilua J  Ylipäätään paljon liikuntaa niin pihalla kuin sisälläkin.

Sympaattisuus. 
Halu auttaa muita. Koiran hankinnan jälkeen, tunteeni kaikkia eläimiä kohtaan on kasvanut ja olen tullut vieläkin enemmän eläinrakkaaksi.
  
Koira on paras ystäväsi. Kun kohtelet koiraasi rakkaudelle, voit olla varma että hän antaa sinulle kaikkesi. Koira pitää aina puoliasi.






Haluan, että kaikki tämän postauksen lukeneet ajattelevat omaa arkeaan ja käyttäytymistään. Mikäli siellä omassa arjessa on jotain korjattavaa, ikinä ei ole liian myöhäistä <3


Mahtavaa viikkoa kaikille!
PS. Aiheen bongasin upean bloggaajan Venla Savikujan blogista, joten halusin tehdä omanlaisen version, sillä aihe on niin ihana!

Love Sanna & Aatu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti