maanantai 25. heinäkuuta 2016

Summer Glow

Turvallinen rusketus



Turvallinen, mutta luonnollinen rusketus? 

FakeBake on ratkaisu! Tässä tulee ehkä hieman mainonnallinen postaus, mutta kun tämä tuote vain on niin hyvä!! En ole vielä törmännyt samanlaiseen tuotteeseen. Tuotteet eivät jätä iholle tahmaisaa tunnetta ja levitys on helppoa tumman levitysvärin ansiosta. Vieläpä kuivuu nopeasti! Tuote on siis ihan uskomaton. Olen kokeillut paljon erilaisia ja eri merkkisiä päivettäviä ja itseruskettavia, mutta nyt löytyi voittaja. 

Kuvaaja: Janne Kovanen
Paita: FakeBake
Housut: Six Deuce
Tuotteet: FakeBake
Mallitoimisto: Facemaker
Kuvassa on voittajakolmikko Fitness Cover Girl 2016 kilpailusta. Vasemmalta oikealle: Nina Heinikoski (FCG 2016), Mira Ahola (2pp) ja minä Sanna Pesonen (1pp) 
Kokeilin tuotetta ensimmäisen kerran Fitness Cover Girl kilpailun yhteydessä, sillä FakeBake on yksi yhteistyökumppani kisassa. Heti ensimmäisellä kokeilukerralla olin ihan äimänkäkenä. En voinut tajuta, että levittämisen jälkeen iho tuntui jo melkein kuivalta. Hämmästyin myös sitä, että väri oli todella luonnollinen. Ei taittanut ollenkaan oranssiin, vaan oli todella pronssisen ruskea. Juuri semmoinen väri niin kuin auringostakin tulisi. 

FakeBake:lla on omat nettisivut, jonne pääset täältä! Sivuilla kerrotaan tuotteista näin:

"FakeBake on rusketusalalla muodostunut jo käsitteeksi. Maailman suurimpana ainoastaan rusketustuotteisiin keskittyvänä brändinä yli 25 vuoden kokemuksella ei ole ihme, että Fake Bake on julkisuuden henkilöiden, kauneustoimittajien ja kauneusalan ammattilaisten valinta ympäri maailman.
Ylelliset koostumuksemme on luotu omassa laboratoriossamme ja ne sisältävät laadukkaimpia ja nykyaikaisimpia mahdollisia raaka-aineita. Emme käytä lainkaan keinotekoisia säilöntöaineita kuten parabeenejä. Kliiniset testit osoittavat tuotteemme turvallisiksi käyttää. Emme myöskään koskaan testaa tuotteitamme eläimillä."
Yksi parhaista asioista tuotteessa on se, että sitä ei ole testattu eläimillä. Sitä arvostan suuresti. Tuotteilla saat siis täydellisen, laadukkaan sekä luonnollisen rusketuksen turvallisesti! Ja eikun tilaamaan ;)

Kuva
Kuva: Janne Kovanen
Paita: Sportlife Nutrition & Fitness Cover Girl
Housut: Six Deuce
Mallitoimisto: Facemaker
Rusketus: FakeBake

Oikein ihanaa ja aurinkoista maanantaita kaikille <3

Love Sanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti