sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Kriittinen ajattelu somea kohtaan? + T A R J O U S






Mahtavaa lokakuun ensimmäistä päivää ♡ 


Oon nyt hetken pyöritellyt tätä aihetta päässäni ja miettinyt, että kuinka mä tämän tänne kirjoitan. Nykypäivänä mennään enemmän ja enemmän nettiin ja sen ihmeelliseen maailmaan. Tässä täytyy muistaa se, että jos sinä voit kirjoittaa nettiin jotain, niin kaikki muutkin kyllä voivat. Ja tässä tullaankin siihen tosiasiaan, että siis kuka vain voi kirjoittaa postauksia, tieteellistä "faktaa", kommentteja yms yms. Tämä mahdollistaa paljon joo, mutta myös tällä on oma varjopuoli. Itseasiassa ei ole pakko olla varjopuolta, jos käyttäydymme itse toisin. On kiva lukea toisten blogeja ja muita artikkeleita ja itse inspiroitua niistä. Joihinkin voi jopa samaistua ja ottaa mallia omaan elämään.  

Vaikka netti on täynnä erilaisia esikuvia ja vaikuttajia, kaikkea ei tarvitse silti uskoa sokeasti. Varmasti monen kirjoituksen takana seisoo ammattilainen omaan tekemiseen, en sitä sano. Kyllä mäkin koen olevani jonkinlainen liikunnan alan "ammattilainen", koska kaksi liikunta-alan tutkintoa on kuitenkin alla. Mutta vaikka kirjoitan tänne, kuinka ite liikun ja syön ja elän, ei se tarkoita sitä, että se on se oikea tapa elää. Annan vain  vinkkejä siihen, miten olen saanut hyvän olon. Kaikille ei sovi kaikki ja kaikkien ei tarvitse elää TÄYSIN samallalailla. Toki on ne niin sanotut "raamit" hyvinvoivaan elämiseen, jotka ovat aikalailla samat kaikille, mutta sisällön sä valittet ite ♡ 

Mihin siis pyrin, koska itsekin haluaa olla se esikuva ja vaikuttaja? Siihen, että muista nettiä selatessasi se kriittinen ajattelutapa ja se, että kuka vain voi kirjoittaa tänne. Saa ottaa mallia, saa inspiroitua, mutta jos muistaisi edes hitusen tarkastella kriittisesti netin sisältöä. 

Esimerkkinä; Personal Trainerilta voit saada juuri sulle sopivan treeniohjelman ja ruokavalion, koska se on tehty juuri sulle ja sun tarpeita vastaaviksi. Tottakai netistä voit ottaa treeniohjelman ja tehdä sen mukaan, ei se väärin ole. Ruokavaliosta en välttämättä voi sanoa samaa, koska siihen vaikuttavat valtavasti omat tavoitteet, oma kulutus ja aktiivisuus. Ja jos ei ole esimerkiksi kalorimääriin perehtynyt kunnolla, voi käydä niin, että syö aivan liian vähän siihen nähden, mitä kuluttaa. Koska et sä voi tietää onko juuri se ravinto-ohjelma tehty esim. laihduttajalle? Sitten, jos syö reippaasti alle kulutuksen, ei jaksakaan kauaa samalla tahdilla ja sairastuminen ja loukkaantumiset on todennäköisesti edessä. Kuuntele omaa kehoa, sillä se kertoo sulle aika paljon, äläkä sokeesti mee niinkuin joku toinen menee. Kaikki ei sovi kaikille. Something to think about.






Mutta jottei tämä sunnuntai menisi ihan vakavissa tunnelmissa, niin mulla olisi teille taas tarjousta ♡ 

Alotettiin Studio Huner:in Riikan kanssa yhteistyö. Riikka tekee kynsiä (niin oman kynnen geelauksia kuin rakennekynsiäkin) ja on tehnyt nyt mulle kahdet geelaukset omalle kynnelle ja en voisi olla tyytyväisempi. Palvelu on hyvää ja asiakaslähtöistä ♡ Voisin siis suositella paikkaa, vaikka me ei oltasikkaan aloitettu yhteistyötä. Studio Huner:ista saa myös parturi-kampaamo palveluita sekä muita kauneudenhoitopalveluita. Studio Huner:in nettisivuille pääset täältä!



Omastakin kynnestä saa kestävät ja kauniit! Mulla siis tehtiin vain oman kynnen geelaus eli ei rakennettu pituutta yms. 





Tarjous mun blogin lukijoille:
Eli mainitsemalla mun blogin nimen saat:

♡ Oman kynnen geelaus 40€ 

♡ Rakennekynnet 60€  



Ei muuta kuin hakemaan syyskynnet itselle!   
Ihanaa sunnuntain jatkoa  

PS. Studio Huner sijaitsee siis Rovaniemellä, mutta kyllähän tänne pääsee kauempaakin ;) 





Love Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti