sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Oriflamen tuotetestaus jatkuu!




Ihanaa sunnuntaita! ♡
Nyt esittelyssä Oriflamen EcoBeauty - ja NovAge Bright Sublime -ihonhoitosetit:






EcoBeauty -ihonhoitosetti: 


Niin kuin nimestä voi päätellä, tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa! Nämä tuotteet antoivat todellakin pehmeän tunteen kasvoille. Kasvovoiteella ja silmänympärysvoiteella on Reilun kaupan sertifikaatti. Tuotteissa ei ole silikonia, mineraaliöljyjä tai synteettisiä tuoksuja. Näissä EcoBeautyn tuotteissa ei siis ole lisättyjä tuoksuja, vain luonnon "omia" tuoksuja. Alkuun piti vähän totutella näiden tuotteiden omaan "tuoksuun", vaikka se oli melko mieto. Kahden päivän käytön jälkeen "tuoksuun" jo  kuitenkin tottui. Tuoksu ei siis tosiaankaan ollut mikään voimakas eikä paha, mutta erilainen kuin muissa. Tokihan itse tuotesarjakin on täysin erilainen kuin muut tuotteet, joten ei mikään yllätys sinänsä. Mutta ihana tuotesarja, ehdottomasti voin suositella! 

"EcoBeauty on eettinen ja ekologisesti vastuullinen luonnonkosmetiikkalinja" 



Kasvovesisuihke ja puhdistusemulsio ♡
Kasvovesi sisältää luomuruusuvettä ja -kamomillavettä. Puhdistusemulsio sisältää auringonkukan siemenöljyä ja luomuruiskukkavettä. Puhdistusemulsio sopii hyvin myös silmämeikin poistoon! Molemmat antavat iholle raikkaan ja joustavan tunteen. 


Kasvovoide ja seerumi ♡
Imeytyvät nopeasti ja raikastavat ihoa. Näiden jälkeen on kasvosi pehmeät niin kuin vauvan pylly ;) Näistä tuotteista huomaa, että on käytetty laadukkaita (eli luonnonmukaisia) öljyjä ja vitamiineja. 



Kasvoöljy ♡
Yövoiteen tavoin käytettävä kasvoöljy takaa kuivalle iholle hemmottelua! Kun ilmat viilenee niin itselläni ainakin rupeaa iho kuivumaan, joten tämä oli omalle iholle aika bueno! Varsinkin tähän aikaan vuodesta :D Suosittelen! Ja HEI! Tämä tuote vei voiton, kun Kauneus & Terveys -lehdessä (11/2016) testattiin parhaita kasvoöljyjä. Tuotteen sisältämät puuvillauute ja luomuarganöljy ravitsevat ja pehmittävät ihoa. Tämä on siis todellakin MUST HAVE tuote! 



Silmänympärysvoide ♡
Väsymyksen jäljet silmän alta pois tällä ihanuudella! Kuten kaikista muistakin EcoBeautyn tuotteista, myös tästä huomasi, että on laadukkaita öljyjä käytetty. Jos sulla on siis vähäkin kuiva iho, niin suosittelen ehdottomasti näitä tuotteita! 

Tähän samaan sarjaan kuuluu vielä EcoBeauty-kasvonaamio, mutta siitä kirjoitan myöhemmin.

Sitten seuraavan ihonhoitosarjan vuoro! 
NovAge Bright Sublime -ihonhoitosetti.




Tämän ihonhoitosarjan avulla saa tehokkaasti vaalennettua tummia läiskiä. Silottaa myös juonteita ja ryppyjä. Omalle iholle tämä sarja oli ehkä vähän liian "voimakas" vielä. Mutta kaikillahan on omanlainen "spesiaali" iho, joten kuitenkin ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! Kirkastava vaikutus oli kuitenkin ehdottomasti plussaa. 

Kasvovesi ja puhdistusgeeli (yllä olevassa kuvassa isoimmat purkit) ♡ 
Puhdistusgeeli jättää ihon raikkaaksi eikä kuivata ihoa. Mieto tuoksu sekä geelissä että kasvovedessä. Kasvovedellä saa vielä viimeisetkin epäpuhtaudet pois kasvoilta. Jättää ihoon myös pehmeän tunteen! Yhdessä nämä puhdistavat epäpuhtaudet täydellisesti. 


Päivävoide ja seerumi ♡
Kaikissa näissä Bright Sublime tuotteissa on tummia läiskiä häivyttävä ja kirkastava vaikutus, mikä on ihan loistava "ominaisuus". Päivävoiteessa on suojakerroin 20, joka suojaa ihoa valovaurioilta. Voisin kuvitella itselleni tätä paremminkin kesälle, koska päivävoide on suht. "tuhtia", joten olisi ihana laittaa voide naamalle kesällä, jolloin ei tarvitse käyttää niin paljon meikkivoiteita yms. 

Seerumi sisältää mm. patentoitua Multi-Bright -tekniikkaa. Seerumilla on tehostava vaikutus, kun sitä käyttää yö- ja päivävoiteen kanssa. 


Yövoide (pitkulainen purkki) ♡
Yövoide imeytyi hyvin minunkin ihoon, vaikka päivävoide ei niin hyvin. Nämä yhdessä kuitenkin luo täydellisen combon! Säännöllisesti käytettynä ne tutkitusti vaalentavat tummia läiskiä ja tasoittavat ihon väriä. 


Silmänympärysvoide ♡
Tummien silmänalusten pelastaja! Mulla on itsellä aika tummat silmänaluset ja vaikka käytin tätä vain muutaman päivän, huomasin eron! Vahva suositus siis. Plus tämä myös pienentää silmäpusseja ja saa aikaan kirkkaan ja raikkaan lookin. 


Siinäpä vielä lisää Oriflamen tuotteista. Oikeesti kokeiletpa mitä tahansa tuotesarjaa niin et tule pettymään ♡ Tuotteisiin pääsee tutustumaan lisää täältä!
Vielä on tulossa muutamasta setistä infoa mm. minun äidin kokemuksia parista setistä ;) 

Ihanaa ja leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille ♡


Love Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti