keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Tuote esittely + A R V O N T A




Jälleen olisi esittelyssä Oriflamen tuotteita. Pienimuotoinen tauko on ollut nyt, mutta mulla on hyvä syy :D Kokeilin tehdä ensimmäisen videoni, mutta editointi ei ollutkaan niin helppoa kuin luulin + en vielä osaa kunnolla käyttää tätä MacBookkia. Teinhän mä toki yhden jooga videon kesällä, mutta siinä ei tarvinnut pahemmin editoida ja se oli helppo tehdä Ipadilla :D En halunnut antaa periksi tuon videon muokkaamisen kanssa, joten en ole tännekään sitten ehtinyt kirjoitella, koska opiskelu tuon videon muokkaamisen kanssa on kestänyt. Mutta sain kuin sainkin sen tehtyä! Se on tulossa seuraavaan postaukseen, mikä onkin tulossa ihan pian perään. Ja video on yhdestä Oriflamen tuotteesta/puhdistus välineestä.

Oon aika innoissani tuosta videosta, vaikka se ei olekaan mikään kaikista parhain eikä todellakaan pitkä, mutta jostain se on lähdettävä :D Ehkä voisin jopa innostua kuvaamaan enemmänkin! 

Esittelyssä on nyt siis tuotteita, joita äitini kokeili. Postauksen lopussa on teille ihanille taas tiedossa arvontaa! Kerron alkuun kaikista tuotteista hieman yhteisiä piirteitä, joita äitini minulle kertoi. Kuvien alle kerron sitten vähän itse tuotteesta ja tuoteryhmästä. 

Kasvovesien koostumuksesta hän oli erityisesti mielissään ja ne olivat hänen mielestään parempia kuin edellisten tuotteiden kasvovedet. Muihinkin tuotteiden koostumukseen tottui käytön aikana. Ne olivat kuitenkin äidin mielestä hyvin voidemaisia, joten alkuun hän koki, että niitä on hankala käyttää. 

Silmänympärysvoiteesta tuli alkuun pientä näppyä, mutta käytön aikana iho tottui tuotteisiin, joten näpyt hävisivät. Päivä- ja yövoiteet olivat myös todella miellyttäviä! Äiti korosti, että koko sarjasta on ainoastaan positiivista palautetta ja voisi käyttää tuotteita säännöllisesti! :) 


Ensimmäisenä esittelyssä: NovAge Ultimate Lift - ihonhoitosetti



Tämä tuotesarja on edistyksellinen anti-ageing -ihonhoitosetti. Se pehmittää ihoa, silottaa ja tekee siitä heleän. Tuotteet antavat parastaan kun niitä käyttää kaikkia samaan aikaan eli tuotteet "tukevat" toinen toistaan ja toisen hyötyvaikutuksia. 
Puhdistusemulsio poistaa meikin tehokkaasti ja kosteuttaa ihoa. Se myös ravitsee ihoa. Kasvovesi puolestaan hoitaa emulsion työn loppuun eli poistaa ne loputkin epäpuhtaudet ;) Molemmilla on kasvoja raikastava vaikutus. 
Silmänympärysvoiteessa on kofeiinia, joka laskee turvotusta silmänympärysiholta. Tuotteessa olevat mikrohiukkaset tasoittavat ihonväriä. Seerumi kirkastaa ihoa ja silottaa ryppyjä. 
Päivävoiteessa on suojakerroin 15. Tuotteessa oleva kasvikantasolu-uute ehkäisee kollageenin luonnollisen vähenemisen. Yövoiteessa on samoja hyviä vaikutuksia, kuin päivävoiteessakin, mutta se myös kosteuttaa ihoa ja ravitsee lepääviä ihosoluja. 


Seerumi


Silmänympärysvoide


Toisena esittelyssä: NovAge Time Restore - ihonhoitosetti



Nämä tuotteet kosteuttavat ihoa, ravitsevat ihoa ja lisäävät kollageenin tuotantoa. Tuotteet kliinisesti todistettuna kohentavat kypsää ihoa. Tuotteiden käytön jälkeen on todettu, että iho tuntuu kiinteämmältä, syvät rypyt häivyttyvät ja samoin myös pigmenttiläiskätkin. Kaikille tämä ei siis varmastikaan käy, sillä ainesosat voivat olla liian voimakkaita herkälle ja vielä suht. nuorelle iholle. MUTTA, kaikilla on erilainen iho, joten melkeinpä aina kokeilemalla tietää. 

Puhdistusemulsio poistaa meikin ja jättää raikkaan tunteen kasvoille. Kasvovesi kosteuttaa ja poistaa ne loputkin epäpuhtaudet. Myös raikastava vaikutus! 

Tuotesetissä on erikoisuutena se, että samassa pienessä purkissa on sekä silmänympärysvoide että huultenympärysvoide. Tuote silottaa ryppyjä, pienentää silmäpusseja sekä kirkastaa silmänympärysihoa. Seerumi kosteuttaa ja tehostaa päivä- sekä yövoiteen vaikutuksia. 

Tässäkin päivävoiteessa on suojakerroin 15 ja se kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Yövoide ravitsee ihoa yönaikana. 


Seerumi




Kolmantena esittelyssä: Optimals Age Revive Anti-Ageing - ihonhoitosetti




Tämän ihonhoitosetin tuotteet sisältävät Ruotsin luonnossa elävien kasvien yhdistelmän. Ne on kehitetty kohdistumaan erilaisiin merkittäviin ikääntymisenmerkkeihin. 

Puhdistusemulsio poistaa iholta meikin ja lian. Tuote kosteuttaa kasvoja, joten iho ei pääse kuivumaan. Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen. Irrottaa ihon pinnalta kuolleita ihosoluja. 

Silmänympärysvoide silottaa ilmejuonteita sekä ryppyjä. Tuote myös kirkastaa ihoa ja pienentää silmäpusseja. Tuotteella on myös kosteuttava vaikutus. Seerumi heleyttää ihoa sekä myös silottaa ilmejuonteita ja ryppyjä. 

Päivävoide uudistaa ihoa sekä kosteuttaa ja kirkastaa sitä. Auttaa myös suojaamaan ihoa päivän aikana tulevilta saasteilta. Yövoide myös kosteuttaa sekä ravitsee ihoa yön aikana. Se auttaa silottamaan ryppyjä. 




Silmänympärysvoide



Seerumi


Viimeisenä esittelyssä: NovAge Ecollagen - ihonhoitosetti




Tämä tuotesarja oli sellainen, jota myös minä käytin. Se on suunnattu noin 30v naisille tai siitä ylöspäin (tai alaspäin). Mutta kuten olen aiemminkin kirjoittanut, kaikilla on erilainen iho ja tämä voi sopia myös hyvinkin esimerkiksi +50v naiselle. Hieman ehkä huomasin itse sen, että tuote on jo aikuisemmalle iholle kehitelty tai sitten oma ihoni on niin herkkä. Omille kasvoilleni päivä- ja yövoiteet eivät imeytyneet niin tehokkaasti. Muuten kyllä tykkäsin tuotteesta, mutta ainakaan vielä en käyttäisi tätä säännöllisesti. 

Ihonhoitosetin tuotteet sisältävät koisokasvin kantasolu-uutetta ja Tri-Peptide -tekniikkaa. Nämä kirkastavat, kohentavat ja silottavat juonteita. 

Puhdistusemulsio/-geeli puhdistaa tehokkaasti ja kosteuttaa ihoa. Vaikka tuote puhdistaa tehokkaasti, se on kuitenkin hellävarainen iholle. Kasvovesi raikastaa ihoa ja kosteuttaa tehokkaasti. Tuote poistaa kasvoilta myös kuolleet ihosolut.

Silmänympärysvoide tasoittaa silmäpusseja sekä ryppyjä. Se raikastaa silmänympärysihoa tehokkaasti. Tuotteessa on käytetty myös kofeiinia, joka silottaa muun muassa juonteita. Tuotetta on helppo levittää, sillä siinä on roll-on pää. Ihonhoitosetin seerumi tasoittaa ihonväriä ja pienentää huokosia. Seerumi tehostaa päivä- ja yövoiteen vaikutuksia. 

Päivävoiteessa on suojakerroin 15. Tuote kosteuttaa ihoa ja häivyttää ryppyjä. Minun iholle tosiaankin tämä ei imeytynyt niin tehokkaasti. Aamuisin levitettävä iholle  seerumin jälkeen. Yövoide kosteuttaa ja silottaa juonteita nukkuessa. Yövoide myös ravitsee ihoa, mikä saa ihon tuntumaan pehmeältä aamulla. 









A R V O N T A 



Loppuun vielä laitetaan arvonta käyntiin! Toinen arvonta loppuu niin toinen alkaa ;) Tällä kertaa arvonnassa Oriflamen meikkisetti, johon kuuluu ripsiväri, rajauskynä sekä luomiväri. Kaikkia olen itsekin testannut ja voin taas kerran todeta olevani tyytyväinen. Rajauskynää on helppo käyttää, sillä siinä on tarkka ja terävä pää ja väriä tulee "helposti". Ripsivärissä on hyvä harja, joka erottelee ripset hyvin ja mikä parasta, se pikkasen pidentää ripsiä ;) Ripsiväri pitää ripset myös "ojennuksessa" eikä lässäytä niitä. Luomiväri on ihanan kultainen eli sopii hyvin tähän vuodenaikaan! Väri kestää pitkään ja se asettuu hyvin luomelle. 

Tämä setti siis lähdössä jakoon! 







Ei ripsiväriä

Ripsiväriä




Erittäin helppokäyttöinen rajauskynä.

Aivan ihana kultainen luomiväri! Pysyy hyvin ja antaa hyvän sävyn.

Itse tykästyin kaikkiin kolmeen tuotteeseen, joten on ihana laittaa tämä setti jakoon ♡ Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä arvonta aika ei ole kovin pitkä! Ehtii siis varmastikin uudenvuoden kekkereihin jollekin ;)


O H J E E T: 

1) Kommentoi tämän postauksen alle ja jätä sähköpostiosoitteesi tai joku muu mistä saan sinut kiinni, mikäli onni osuu sinun kohdallesi.

2) Laita tilini seurantaan niin instagramissa (sanna.pesonenn) kuin täällä bloggerissakin.

Jos ei ole instagramia niin pelkkä tämä bloggeri riittää.

3) Onnea arvontaan! 

Arvonta suoritetaan jo 20.12.2017, joten toimithan nopeasti. 






Huh, tulihan pitkä postaus :D Meinasin laittaa tuon seuraavassa postauksessa tulevan videonkin tähän, mutta ehkä olisi ollut jo liikaa. Jos tulee kysyttävää tuotteista tai arvonnasta tai ihan mistä vain, laitahan viestiä tulemaan :) 



Oikein ihanaa lumista keskiviikkoa kaikille! ♡
PS. joko on lahjat hankittuna ja jouluvalmistelut aloitettu? ;)


* Toteutettu yhteistyössä Maaritin ja Teijan Oriflame tiimin kanssa. Lisää yhteistyöstä pääset lukemaan täältä!



Love Sanna




16 kommenttia:

  1. Vau, mielenkiintoiset setit! :) Todellakin mukana arvonnassa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että olet mukana! <3 Onnea arvontaan :) Päivitin pikkuisen tietoja postaukseen, sillä en hoksannut pyytää yhteystietoja. Eli jos viitsit kirjoittaa sinun sähköpostin tai jonkin muu mistä saan sinut kiinni, mikäli onni osuu sun kohdalle :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Jeij <3 sun tiedot mulla onkin, jos onni suosii <3

      Poista
  3. Blogger ja insta seurannassa.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Jouluvalmistelut hyvässä vauhdissa. Tosin paljon on vielä tehtävää:)
    Seuraan bloggerissa ja instassa.
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osallistumisesta arvontaan, ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti :) Toivottavasti jouluvalmistelut sujuivat hyvin! Ihanaa ja rauhallista joulua <3

      Poista
  5. Mukana arvonnassa ❤
    rannekaroliina@gmail.com
    Ja insta seurantaan myös

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osallistumisesta arvontaan, ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti :) Ihanaa ja rauhallista joulua <3

      Poista
  6. Mukana!❤
    ilona02ur@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osallistumisesta arvontaan! Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti :) Ihanaa ja rauhallista joulua <3

      Poista
  7. Mukana arvonnassa 😍
    catapanda99@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osallistumisesta arvontaan, ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti :) Ihanaa ja rauhallista joulua <3

      Poista
  8. Mukana arvonnassa, seuraan bloggerissa :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osallistumisesta arvontaan, ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti :) Ihanaa ja rauhallista joulua <3

      Poista