keskiviikko 29. marraskuuta 2017

A R V O N T A !


Kaikissa kuvissa on mun kynnet, joihin Riikka on tehnyt oman kynnen geelauksen. 



Hyvää toiseksi viimeistä marraskuun päivää ♡
Se on joulukuu ylihuomenna, ihanaa! 

Mä saan arpoa teille taas jotain luksusta! Nyt kun joulukin on lähellä niin tämän arvonnan jälkeen on tulossa jo uutta arvontaa. Kannattaa siis pysyä kuulolla. 

Nyt arvon oman kynnen geelauksen Studio Huneriin. Studio Hunerissa on parturi-kampaamo palveluita sekä kauneuspalveluita. Tehtiin Riikan kanssa yhteistyö kynsien osalta ja voin sanoa, että niin upeita kynsiä on tullut kerta toisensa jälkeen! Täälläkin olen jo mainostanut Riikan palveluita ja esitellyt kynsiä aikaisemmin. 





Nyt joku onnekas saa myös itselleen oman kynnen geelauksen. Siinä ei tarvitse olla mitkään mega pitkät kynnet, vaan ihan lyhyetkin käy. Itse innostuin tästä oman kynnen geelauksesta kun huomasin, että omat kynnet oli melko pitkät, joten halusin niihin jonku suojan. Ja suoja tämä geelilakkaus todella onkin, koska aina saa lyhentää omaa kynttä huolto kerroilla :D Kynnet pääsee kasvamaan, kun geelilakka suojaa niitä kaikilta kolhuilta. Joten jos sulla siis on lyhyet kynnet, niin lakkaus auttaa niitä kasvamaan. 

Sitten ohjeet arvontaan:

1) Käy tykkäämässä ja kommentoimassa instagramissa kuvaa, jossa lukee arvonta.


2) Seuraa myös tiliäni instagramissa. 

Jos sinulla ei ole instagramia, seuraa blogiani ja kommentoi tämän postauksen alle.  


Onnea arvontaan kaikille! 
PS. Jos arpaonni ei suosi, niin sanomalla mun blogin nimen Studio Huner:ssa, saat oman kynnen geelauksen 40€ ja rakennekynnet 60€. 

Nyt siis hakemaan pikkujoulukynnet, uuden vuoden kynnet tai ihan muuten vaan! 



Studio Huner:n nettisivuille pääset täältä!



Love Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti