tiistai 12. tammikuuta 2016

Last Weekend

Hyppäys viime viikonloppuun



Lähdin lauantaina noin klo 7.30 juna-asemalle ja hyppäsin junaan, joka vei minut Helsinki-Vantaan Lentokentälle. Matka ei kestänyt kuin vajaa kolme tuntia, mikä tuntui todella vähältä, sillä olen tottunut jo Seinäjoki-Rovaniemi väliin joka kestää 6,5-8h. Päästyäni perille lentokentälle aloin jo toivoa hiljaa mielessäni, että olisimmekin lähtenyt lentokoneella johonkin lämpimään! Mutta ei.. Syy miksi olin mennyt lentokentälle oli se, että minua odotti autokyyti Kotkaan, tai minua ja kahta muuta tyttöä :) 

Hieman hukassa Tikkurilan asemalla :D


Menimme Kotkaan, koska meille Fitness Cover Girl semifinalisteille oli järjestetty koulutus- ja kuvauspäivä. Ei siis haitannut, vaikka en päässytkään lentämään mihinkään lämpimään maahan :D Tila missä yövyimme oli Hyvinvointikeskus Huuma. Huumassa oli todella hyvät tilat, me pääsimme majoittumaan VIP tiloihin ja heti meidän vieressä oli kuntosali, aika luksusta :D Kuntosali ja muut tilat olivat viimeisen päälle laitettu sekä todella tilavat. Harmi kun en sen yksityiskohtaisemmin tajunnut ottaa mitään kuvia, mutta pääset tutustumaan Huuman tiloihin täältä! Aikas hienoa vai mitä?

Kuvaukset alkoivat melkein saman tien kun pääsimme perille. Meikkejä joutui kuitenkin korjailemaan, sillä olin aamulla herännyt todella aikaisin laittautumaan ja koko aamupäivän matkustanut, ei hyvä yhdistelmä! Kävimme yksitellen kuvattavana ja lopuksi meistä otettiiin ryhmäkuvia. Voi että miten rakastan kuvauksia! 

Tämän hetken semifinalistit :)



Kuvausten jälkeen meillä alkoi treenit. Aloitimme treenit kuntopiirillä, minkä jälkeen jäimme vielä saliin tanssimaan ja fiilistelemään. Lopuksi teimme vielä kuntosalilla muutaman liikkeen parin kanssa. Yhteensä meillä meni aikaa varmaankin vajaa 2 tuntia, mutta oli super kivaa!




Treenien jälkeen aloimme kantamaan ruokaa pöytään. Toimme "nyyttikestimäisesti" erilaisia suolaisia ja makeita naposteltavia. Söimme kaikessa rauhassa, juttelimme ja tutustuimme :)




Ruuan jälkeen sai oikeastaan tehdä mitä huvitti, jotkut menivät solariumiin ja jotkut menivät saunaan ja ulkoporeammeeseen. 
Itse ajattelin mennä parin tytön (jotka tunsin parhaiten) seuraksi solariumhuoneeseen, josko sitä vaikka itsekin uskaltaisi kokeilla ensimmäistä kertaa :D Solariumkoppiin mahtui seisomaan siis 2 samaan aikaan. Uskaltauduin sen verran, että olin vajaa 5 minuuttia ja lähdin pois. 
Miksi en ikinä ole ollut solariumissa? En vain koe, että se olisi minun juttu. Vaikka rakastan ottaa aurinkoa, minulle riittää muulloin ihan hyvin suihkurusketus tai pullosta levitettävä itseruskettava. 
Solariumin jälkeen menimme toisten tyttöjen kanssa ulkoporeammeeseen. 

Minä ja kaksi muuta tyttöä (jotka olivat tulleet Rovaniemeltä) jäätiin Huumaan yöksi. Meidän seuraksi jäi kuitenkin vielä 2 muuta tyttöä, joten istuskeltiin ja juteltiin sohvilla :) Kun tytöt lähtivät,  me rupesimme nukkumaan, sillä aamulla oli aikainen herätys, koska juna lähti klo 10.20. 
Hauska viikonloppu ja sai tutustua ihaniin tyttöihin! Innolla odotan semifinaalia, joka on siis 19.3. Viking XPRS:llä.


Mukavaa viikkoa kaikille!

Love Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti