sunnuntai 31. tammikuuta 2016

My hair

Miten minä hoidan hiuksiani?



Tykkään laittaa hiuksiani, mutta ne eivät ole minulle pakkomielle. En esimerkiksi suorista tai kiharra niitä joka päivä, vaan voin vain laittaa sotkuisen nutturan tai vetäistä ne vain kiinni. 

Joskus yläaste ja lukio aikoina laitoin hiukset joka päivä hienosti ja kävin joka ilta tai aamu suihkussa. Pitemmän päälle tuollainen rasittaa hiuksia ja sen myös huomasinkin. Huomasin, ettei hiukseni oikein kasva mihinkään, junnaa vain paikoillaan. Näiden kaikkien lisäksi hiukseni olivat todella vaaleat tyvestä juureen, ja tämä jos mikä syö hiuksia. 

Aloin värjäyttää hiuksiani vain vaaleilla raidoilla, jotta hiukset eivät kärsisi aivan kauheasti. Huomasin myös, että kun laittaa vain vaaleita raitoja, on lopputulos huomattavasti luonnollisempi. Tämän lisäksi aloin vähentää suihkukertojen määrää (n. joka toinen päivä pesin hiukset), enkä enää suoristanut tai kihartanut hiuksia joka päivä. Föönaamistakin olen jättänyt vain niihin kertoihin kun on pakko kuivata, esimerkiksi jos käyn myöhään illalla suihkussa tai aamulla ja on kiire jonnekin. Kun antaa hiuksien kuivia luonnollisesti ei altista niitä turhalle kuumuudelle (mikä vain kuivattaa lisää hiusta). Kuulin myös, että märkää hiusta ei saisi harjata, sillä silloin hiuksi venyy ja katkeaa helpommin. 
Pikkujuttuja kun jättää pois, hiukset pysyvät kauniimpina eivätkä katkeile niin helposti. 

Ihana luotto parturini teki taas taikojaan Seinäjoen HairHousella <3 Ja tässä on laitettu vain vaaleaa raitaa! 




Tietenkin tässäkin, niinkuin kaikessa muussakin, jokaisella on erilainen hiustyyppi. Jos toisella toimii jokin konsti, ei se takaa että kaikilla toimisi se sama. Minulla on luonnostaan ohuet hiukset, joten minun kohdallani nämä keinot toimii. Kokeilemallahan se selviää :)

Alle listasin tuotteita, joita itse käytän!

Vasemmalta oikealle: Tästä hopeashampoosta on tullut yksi lempparini, sillä jo yhden pesukerran jälkeen hiuksista tulee kylmänsävyiset!
Oriflame:n shampoo antaa ihanan kiillon hiuksiin ja jo suihkussa hiukset tuntuvat pehmeämmiltä :)

Olaplex hoidon otan nykyään aina kun käyn värjäyttämässä hiukset. Se hoitaa hiuksia vaalennuksen yhteydessä, jotta vaalennus ei olisi niin raju hiukselle! Lisäksi niitä saa ostettua kotihoitoonkin, mikä pitää yllä tätä hoitoa. Vaaleiden hiuksien pelastus siis! Jos et ole tutustunut vieläl tuotteeseen, pääset lukemaan siitä mm. täältä!

Vasemmalta oikealle: Jätettävä hoitoaine, joka selvittää vielä viimeiset takut.
Pesun yhteydessä laitettava hoitoaine silottaa hiukset ja jättää ne ihanan pehmeäksi.
Molemmat tuotteet ovat Oriflame.


Vasemmalta oikealle: Syossin lämpösuihke antaa loistavan suojan lämpöä vastaan.
Cutrinin Bio+ on vielä uusi tuttavuus minulle. Seerumia laitetaan suoraan päänahkaan kätevällä annostelijalla ja lopuksi hierotaan aine vielä kunnolla joka paikkaan. Tämä seerumi virkistää päänahkaa sekä ehkäisee ja hidastaa hiusten lähtöä. Koska olen käyttänyt tuotetta vasta vähän aikaa, en osaa sanoa sen vaikutuksista vielä.
Argan öljyä olen käyttänyt jo pitkään, sillä se viimeistelee lopputuloksen. Pienet pystyssä sojottavat hiukset saa kuriin tällä tuotteella sekä latvat tykkäävät kun niihin hierotaan tätä :)

Kyllähän noita purkkia ja purnukoita onkin paljon. Hoksahdin itsekin kuinka paljon minulla on tuotteita, joita käytän hiuksiini. En kuitenkaan käytä näitä kaikkia päivittäin, sillä hiuksia pesen about 2-3 päivän välein. Ainoa tuote, jota käytän päivittäin yllä olevista tuotteista on Cutrinin Bio+. Sitä tulisi käyttää kuurimaisesti tai sitten päivittäin, jotta sen hyödyt tulisivat esille. 
Unohdin ottaa kuvan kuivashampoosta, joka on pelastus aina hiusten pesukertojen välissä!  

Onko teillä jotain samoja tuotteita käytössä kuin minulla vai löytyisikö teiltä jotain hyviä keinoja hiusten hoitoon? 

Mukavaa maanantaita kaikille <3



Love Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti