perjantai 17. marraskuuta 2017

Ahh, niin ihana Oriflame!



Mainiota perjantaita lukijat! ♡


Nyt jatketaan Oriflamen tuote testauksia. Ennemmin ennen kuin kerron tuotteista niin pakko sanoa, että tämä mun, Maaritin ja Teijan yhteistyö on vaan jotain niin siistiä! Oon todella innoissani ja kiitollinen tästä yhteistyöstä. Yhteistyö tänä päivänä on kova juttu ja sillä on oikeasti iso merkitys. Ylipäätään some näkyvyys joka puolella ja eri kanavoissa on se tämän päivän juttu. Molemmin puolinen hyöty on taattu, kun molemmat osapuolet mainostavat toista. Kiitos siis Maarit ja Teija. Ja hei, jos sulla on tarvetta tilata näitä ihania Oriflamen tuotteita, niin käännyhän Maaritin tai Teijan puoleen ;) Tässä linkit facebook ryhmään, jossa voi ottaa yhteyttä tai mun kautta niin välitän tietoa eteenpäin: MaaritOriflame ja TeijaOriflame





Sitten itse tuotteisiin! Seuraavana esittelyssä on Optimals Even Out -sarja. Optimals sarjan tuotteissa on käytetty muutamia Ruotsin tehokkaimpia kasviainesosia. 

Puhdistusaine ja kasvovesi (isoimmat purkit): Puhdistusainetta levitetään kostealle iholle aamuin ja illoin. Täytyy sanoa, että ei tullut niin "raikas" olo kasvoille kuin esimerkiksi NovAge tuotteiden jälkeen. Puhdistusaine puhdisti kuitenkin tehokkaasti ihon ja tuote oli koostumukseltaan ihanan "kermainen". Iho oli pehmeän tuntuinen pesun jälkeen. 

Kasvovesi puhdisti vielä loputkin epäpuhtaudet, ja ei tarvinnut kuin kerran laittaa pumpuliin tuotetta ja pyyhkäistä kasvoja. Tehokas siis! Tuote kirkasti ihoa. 

Molemmissa tuotteissa on käytetty tummia läiskiä häivyttävää LumiLight Complexia. Tämä tuotesarja oli  muun muassa juurikin tuon "ominaisuuden" vuoksi hyvä! Huomasi kyllä sen, että kasvot kirkastuivat. 




Illuminating -seerumi: Tykkäsin paljon tästä seerumista, sillä tuntui, että se teki vähän kuin "plurrimaisen" vivahteen kasvoille. Kasvojen ihonväri tasoittui ja ihosta tuli heleämmän näköinen. Omaan ihoon tämä imeytyi hyvin, joten päivä- tai yövoiteen levittäminen tämän päälle ei koitunut ongelmaksi. 

Tässäkin tuotteessa on LumiLight Complexi, joka häivyttää tummia läiskiä. Jos sulla on siis paljon esimerkiksi maksaläiskiä tai tummat silmänaluset (niin kuin itsellä), suosittelen tätä tuotesarjaa! Tuotteita kun käyttää yhdessä (eli kaikkia näitä) saa parhaimman lopputuloksen.  



Perfecting -silmänympärysvoide: Odotin tältä ehkä vähän enemmän mitä se antoi. Tai sitten mulla vaan on niin tummat silmänaluset, ettei tuote sen takia täyttänyt kaikkia odotuksia :D Tummat silmänympärykset kyllä haalenivat hiukan, mutta oma odotus oli korkeammalla. Toki tähän saattaa vaikuttaa se, että käytin tuotetta vain viisi päivää. Mikäli olisin tuotetta ehtinyt käyttää esim. kuukauden, olisi se voinut auttaa paremmin. Aiempiin silmänympärysvoiteisiin verrattuna tämä oli kyllä ykkönen silti! 

Tuote sisältää LumiLight -aktiiviaineitta ja kofeiinia. 



Yö- ja päivävoide: Molemmat voiteet sisältävät (niin kuin kuvasta näkee) LumiLight Complexia. Eli molemmat vaalentavat tummia läiskiä. Se, että lähes kaikissa tuotteissa on tuota LumiLight Complexia, on myös yksi syy sille, miksi kehotan käyttämään kaikkia tuotteita, jotta saa parhaimman lopputuloksen. 

Yövoide oli ihanan täyteläinen, mutta ei liian paksua. Tuote kestää varmasti pitkään, sillä sitä ei tarvitse paljoa laittaa kasvoille, että saa koko kasvot kosteutettua. Päivävoide oli sellainen, jota käyttäisin enemmän kesäaikaan. Siinä on suojakerroin 20 ja se on melko tuhtia, vaikkakin levittyy hyvin. Omalle iholle päivävoiteen imeytyminen kunnolla kesti hetken aikaa, joten kiireisimpinä aamuina tämä ei ole paras vaihtoehto :D 

Kesällä, jolloin naamassa on vähemmän meikkivoiteita, on tämä päivävoide erinomainen. Ja oikeastaan aionkin ensi kesäksi ostaa päivävoiteen, jossa on suojakerroin. Aurinkorasvaa ei tule joka päivä laitettua, mutta päivävoidetta kylläkin. Näin kasvojen iho välttyy myös ennenaikaiselta ikääntymiseltä. 




Päiväemulsio: Kokeilin myös tätä päiväemulsiota, jossa on suojakerroin 35. Uskon, että ostan tämän tuotteen kesäksi, sillä vaikka suojakerroin on korkeampi kuin päivävoiteessa, oli tällä tuotteella kevyempi koostumus ja imeytyi omaan ihoon paremmin. Tätäkin tuotetta levitetään aamuisin puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. 

Kaiken kaikkiaan tykkäsin tuotesarjasta, mutta kun olin käyttänyt ensin NovAge -tuotteita, ei nämä tuotteet ihan yltänyt sille "raikkaalle" tasolle. 



EcoBeauty sarjaan kuului myös kasvonaamio, josta lupasin kirjoittaa myöhemmin. Nyt saatte samalla kuulla tästäkin, vaikka tämä ei liitykään Optimals tuotteisiin.

Kasvonaamio: Tätä oli helppo levittää ja se levittyi hyvin, vaikka ihan sormella levitin. Se sisältää vaaleanpunaista savea (täydellinen värikin ;)), joka heleyttää ihoa. Naamion jälkeen iho tuntui kirkkaammalta ja raikkaalta. Tuote sisältää aloe veraa, karitevoita ja piparminttua. Pieni miinus oli siinä, että kun tuote alkoi kuivua, niin pienestäkin liikkeestä kasvoilta "pöllähti" pieniä määriä kuivunutta tuotetta. Ei se itestään irtoillut mistään kohtaa, mutta sellaista kuivunutta "töhnää" lähti vähän :D 





Siinäpä hieman taas analyysiä tuotteista ja omia kokemuksia! Muistakaa, että kaikilla on omanlainen iho, joten kaikki ei voi sopia kaikille :) 

Ihanaa perjantai-iltaa ja tulevaa viikonloppua ♡
 Ja HEI, mulla on tulossa taas arvontaa ;) Pysyhän siis kuulolla!


Love Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti