maanantai 6. marraskuuta 2017

Bootcamp with S








Mulla on nyt pitkään ollut suunnitteilla itelleni jonkinlainen "bootcamp" eli tyttö kuntoon projekti! Nyt on jäänyt kunnon hiki liikunta vähän väliin erilaisten sairastelujen ja muiden vastoinkäymisten takia. Treenit on nyt ollu ne josta on saanut luopua. Arkiliikunta ja lyhyet aerobiset treenit ovat kuitenkin tasapainottaneet tätä "liikkumattomuutta". Pyörällä töihin ja kauppaan, seisominen istumisen sijaan ja aina välissä pieniä lihaskuntoharjoitteita seisten. 

Oon alkanut suunnitella itelleni erilaisia treeni ohjelmia ja alkanut väsäämään viikko suunnitelmia. Salille kun menen, niin mulla on "pakko" olla jokin suunnitelma tai ohjelma mukana mitä teen. En osaa mennä vain tekemään jotain, koska silloin se menee haahuiluksi. Tykkään todella paljon juoksemisesta ja muista aerobisista treeneistä ja HIIT-treeneistä, joten haluan viikko-ohjelman olevan monipuolinen - ja sehän on vain hyvästä! Teen itselleni myös ruokavalio pohjan, jota noudattaa. 

Vaikka elää terveellisesti ja liikkuu säännöllisesti, on kiva välillä tehdä tällaisia projekteja ja katsoa mitä saa itsestään irti! 

Tätä kun olen pohtinut ja alkanut tekemään suunnitelmaa erilaisista treeneistä ja ruokavaliosta, tuli sellainen fiilis, että haluan jakaa tämän muillekin. Eli nyt siis haastan muutkin tähän mun projektiin mukaan ;) Aloitan ensi viikon maanantaina tämän, joten sen takia halusin valottaa jo nyt tulevasta, että ehditte henkisesti valmistautua! Jos ei ole mahdollisuutta saliin, niin laitan myös HIIT-treenejä, joita voit tehdä kotona tai ulkona. 

Kuka on mukana? Tulevana sunnuntaina laitan tänne ohjelmat!





Mukavaa maanantaita kaikille! Itsellä se meni meidän koirulia hoitaessa ja nyt istun junassa kohti Pohjoista. Tulevakin viikonloppu on pyhitetty Aatulle, jotta saadaan siitä taas terve koira! ♡



Love Sanna

2 kommenttia: